Rött


OBS! Endast för restaurang

ITALIEN

18

Producent:

Tenuta del Ghisone TIMEO 2009                    

Smak av körsbär med inslag
  av örter och viol
  Druvor: Sangiovese, Canaiolo
  Alk.vol: 12.5%
  Framställning: Skördas för hand,
  ingen filtrering, lagras på ektunnor 
  i ca: 6 månader

 

 

 

 

 

                                STURLESE 2008     
  Chianti D.O.C.G.
  Frisk syra med inslag av
  körsbärskärnor, örter och tomat
  Alc.vol: 13%
  Druvor: Sangiovese
  Framställning: Skördas för hand,
  ingen filtrering, lagras på ektunnor 
  i ca: 6 månader


 

21

Azienda Agricol
Biologica,
Rossese DOC     
BIO VIO U Bastio Lättare rödvin med toner av 
  smultron, hallon och örter
  Alc.vol: 12,5%
  Druvor: Rosesse
  Framställning: Skördas för hand,
  fermentering i ståltank 
  Homeopatisk dos SO2
PRODUKTBLAD